Over Ons

Scamacca’s  Vino&Olio

Het Beste uit Sicilie

Steve Scamacca:

“Scamacca’s  Vino&Olio is ontstaan uit liefde voor de Siciliaanse smaakbeleving die ik zelf altijd gekend heb als kind. In Nederland had ik behoefte aan authentieke producten en ben ik begonnen als groothandel voor Italiaanse producten. Inmiddels leveren we al een groot aantal horeca ondernemingen en weten grote bedrijven ons te vinden voor kerstpakketten die graag iets unieks willen geven aan hun personeel. 

Over de firma

Steve Scamacca:

Scamacca’s  Vino&Olio is van origine een groothandel voor Italiaanse producten met een knipoog naar Sicilië, omdat ik daar ben geboren en getogen. In Nederland had ik behoefte aan authentieke producten en ben ik begonnen als groothandel voor Italiaanse producten. Op die manier kan ik u als klant een authentieke beleving geven. U proeft het eten dat ik thuis zou eten in combinatie met de spijzen en dranken die daarbij passen. De geschenkpakketten die we leveren worden in overleg samengesteld en daarbij houden we rekening met dieetwensen en wensen die passen bij een bepaalde geloofsovertuiging. Het is voor ons belangrijk een passend aanbod te geven, wat past bij u als organisatie en bij uw relaties.  Vanuit de zakelijke markt krijgen we steeds vaker verzoeken om relatiegeschenken en kerstpakketten en en borrelpakketten. Inmiddels leveren we al een groot aantal horeca ondernemingen en weten grote bedrijven ons te vinden die graag iets unieks willen geven aan hun personeel. Wij bieden iets nieuws en authentieks met een goede smaak. Wij staan voor lokale producten tegen een schappelijke prijs. Neem contact met ons op voor een kennismaking! 

Contact

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of per email. Of kom gerust langs voor een kopje Italiaanse koffie, we heten u van harte welkom.

bezoek ons

Industrieweg 1

7944 HT, Meppel

Nederland

Openingstijden

Maandag-Vrijdag: 08:30-17:00

Zaterdag: 10:00 – 14:00

Zondag: Gesloten