Geschenkpakketten

Dit jaar zijn we begonnen met geschenkpakketten dit vanwege de grote vraag en behoefte vanuit onze klanten. Ook is het een uitstekende manier om blijk van waardering te geven aan uw personeel of zakelijke relatie. Uw pakket kunt u samen met ons samenstellen met het budget wat u past. Vanwege de drukte gelieve 2 tot 3 weken van tevoren aan geven zodat we tijdig kunnen leveren volgens uw wensen.

stel zelf uw pakket samen

Bij Scamacca’s Vino&Olio zijn we gewend aan verschillende wensen vanuit onze klanten. Met onze uitgebreide catalogus heeft u vollop keuze. Of u nou alcoholvrij, vegan of glutenvrij wilt of juist een pakket met wijn, bier of vlees we zijn van alle markten thuis. Gemiddeld willen we graag 2 weken van tevoren een bestelling doorkrijgen zodat we ons goed kunnen voorbereiden. 

standaard pakketten

Ook bieden we instappakketten aan die voorgeselecteerd zijn. Dit zijn vaak kleine relatiegeschenken denkt u hierbij aan een flesje wijn met wat kaas of vlees of alleen een fles. Ook werken we samen in een partnership met bol.com voor de kleine bestellingen en dit zijn onze enige lijnen die ook beschikbaar zijn voor de particuliere klant.

Wat ik fijn vind is dat Scamacca’s Vino&Olio met ons meedenkt. We hebben medewerkers met verschillende achtergronden en geloofsovertuigingen en dieetwensen, hierin denken ze pro-actief met ons mee zodat het geschenkpakket voor iedereen een waarde heeft en men ook echt volledig gebruik maakt van het pakket.

– Jonathan van heerde